Cikkek:

A HeKi Computer Bt. 2004 óta szereplője a hazai számítástechnikai kereskedelemnek. Kínálatunkban szerepel használt Pc, TFT, notebook, szerver, workstation, nyomtató, Pc és szerver alkatrész, gyári felújított termékek, új kifutó termékek, készletfelszámolásból származó új eszközök. Termékeinket tesztelt, bevizsgált, felújított állapotban, professzionális szerviz háttérrel, 1 év garanciával forgalmazzuk.

Ajánljuk magunkat azoknak,

  • akik ismerik a hazai refurb számítástechnikai piac kínálta üzleti lehetőségeket,
  • akik nem foglalkoznak használt termékek kereskedelmével,
  • akik ár érzékeny piacon kínálnak IT megoldásokat,
  • akik kereskedelmi választ keresnek a Multik diktálta számítástechnikai konkurencia harcban,
  • akik web áruházuk eredményességét naponta frissülő átadott XML.-XLS. árlistánkkal kívánják bővíteni,
  • akik számítástechnikai eszközparkjukat speciális Microsoft Refurbisher előtelepített, kedvezményes árú operációs rendszerrel ellátott PC-kel kívánják megújítani.

Törzsvásárlóink közt szerepelnek:

  • vezető rendszerházak,
  • IT gyártók márkaszervizei,
  • a hazai számítástechnika kereskedelem piacvezetői,
  • a leglátogatottabb web áruházak,
  • Budapest és a megyeszékhelyek legjelentősebb számítástechnikai üzletei,
  • ár érzékeny piacok szereplői,
  • közületek, felhasználók,
  • használt számítástechnika viszonteladók Európa minden országából.

Miért előnyös a használt számítógép?

A nálunk forgalmazott használt számítástechnikai eszközök a legnagyobb világmárkák már bizonyított modelljei. Ön költséghatékonyan jut megbízható, ellenőrzött, tesztelt termékekhez, amelyekre garanciát vállalunk, és amelyeket Ön vásárlás előtt kipróbálhat. Az ismert márkák garanciát nyújtanak rá, hogy az eszköz hosszú élettartamú, egyszerűen fejleszthető, supportja könnyen hozzáférhető legyen.

Vásárlás, megrendelés:

A weboldalon csak regisztrált vevők vásárolhatnak. Az oldalunkon a bruttó végfelhasználói árak láthatóak. A készlet információ óránként frissül, így a megrendelés után pontosítjuk, hogy a budapesti raktában található-e még az ön által kiválasztott termékből.
 

"B" kategória leírása:

A "B" kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a "B" kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek.

Monitorok:
A "B" kategóriás monitoroknál a kijelző foltos és vagy karcos vagy pixelhibás, illetve lehet a borításon is külsérelmi nyom (repedés, törés).

Notebookok:
A "B" kategóriás notebookoknál a kijelző lehet foltos és vagy karcos vagy pixelhibás, továbbá a borításon lehetnek külsérelmi nyomok (repedés, törés), 0%-os akkumulátor vagy akkumulátor nélkül esetleg USB port nem működik vagy törött.

Jogi nyilatkozat:

A honlapon található információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek, kifejezetten tájékoztató jelleggel készültek. A itt szereplő adatok teljességéért, pontosságáért a HeKi computer Bt. felelősséget nem vállal. A képek csak illusztrációk! Nem tartozik továbbá felelosséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok nem megfelelő muködéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy, egyéb hasonló okból kifolyólag származnak. Minden itt közölt információ megváltoztatása, visszavonása vagy aktualizálása minden előzetes értesítés nélkül is lehetséges. Ezen weboldal, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a szerzői jogok birtokosainak erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. A HeKi Computer Bt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekü adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a HeKi Computer bt-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Bt. nyilvántartsa és kezelje. A HeKi Computer Bt. a regisztrált felhasználói által megadott adatokat titokként kezeli. A HeKi Computer Bt. által üzemeltetett hasznalt.hekicomputer.hu címen elérhető portál oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Jótállás, garancia:

Jótállási idők:
 

PC:

12 HÓNAP

TFT:

12 HÓNAP

PC, NOTEBOOK ALKATRÉSZ:

12 HÓNAP

NOTEBOOK:

12 HÓNAP

NYOMTATÓ:

12 HÓNAP

SZERVER:

6 HÓNAP

SZERVER ALKATRÉSZ:

6 HÓNAP

Notebook garanciális feltételek:

Az akkumulátor kivételével normál garanciális feltételeink érvényesek a laptopokra is. (12 hónap szervizgarancia) Az akkumulátorokra és azok üzemidejére nem vállalunk garanciát. A hibás (0 perc üzemidejű) akkumulátorú notebookok 10% engedménnyel kaphatók. Működő akkumulátorral rendelt, de hibás akkuval átvett laptopok esetén, 3 napon belüli visszaszállításkor cseréljük az akkumulátort.
 

Garancia kiterjesztés:

Az alábbi táblázatban található százalékokkal növelve termékeink árát vállalunk akár 2 év szervizgaranciát! A kiterjesztett garancia az adott termékkel együtt, egy számlán vásárolható meg. További részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

+ 6hó

+ 12hó

+ 18hó

PC

5%

10%

15%

TFT

5%

10%

15%

NOTEBOOK

12%

-

-

NYOMTATÓ

8%

12%

-

SZERVER

12%

-

-

 

Garanciális ügyintézés folyamata:

3 napon belül csere

Amennyiben a hibás terméket  3 napon belül visszaszállítják telephelyünkre, cseréljük.

Hiba bejelentése e-mailen

Amennyiben bejelenti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen garanciális igényét, a javítandó készüléket eljuttathatja ügyfélszolgálatunkra garancia időn túl is. Kérjük, jelezze levelében  egyedi azonosítónk számát.

Garanciális visszáru

Garanciális eszközét visszahozhatja személyesen ügyfélszolgálatunkra vagy csomagküldő szolgálattal is visszajuttathatja.

Termékazonosítás

Kérjük, minden esetben győződjön meg a sértetlen garanciális azonosító matricáról, egyedi azonosítóról és mellékelje a számla mellé kapott garancialevelet vagy annak másolatát.

Szervizünk meggyőződik a hibáról

Garanciális csere vagy javító folyamat szervizünk hiba feltárásával indul.

Javítás / Csere

10 munkanapon belül javítjuk vagy cseréljük garanciális áruját.

Adminisztráció

A termék garanciális ideje a javítás időtartamával növekszik.

Gyártók

Információk

Általános szerződési feltételek

Szállítási feltételek

Fizetési módok

Kapcsolat

8445 Városlőd, Hölgykő u. 36.

info[kukac]hekicomputer.hu

+36 30 8583 431 +36 70 6083 388